onsdag 9 december 2009

Vilken dag!

Ojoj, snabbaste riggen, snabbaste nerriggen och den grymmaste showen hittills!
Utan att klappa sig själv för mycket på ryggen, vilket ju är strängeligen förbjudet i Sverige, hade vi idag ett grymt flyt i produktionen, och från scenen strömmade det energi! Två stående ovationer till Sissel, Odd, Krister och gänget. (hoppas att Orsa spelmän, Trondheimsolisterna och The Real Group inte har något emot att hamna i "gänget" för det är ett gott gäng)

Det var flera personer som kom fram till oss och tyckte att det var vackra bilder på skärmarna, och jag måsta säga att det värmer att få höra.
Ibland känns det som om man ses som en extra kostnad som tyvärr måste tas och inte som ett visuellt tillskott som faktiskt tillför en känsla och bidrar till att skapa en helhet och höja koncertupplevelsen... Då är det extra roligt att få kärlek från publiken, precis som vilken konstnär som helst (utan att sätta sig på höga hästar).

Efter en snabb nerriggning har vi även hunnit med en Highland Park och en Heineken i baren på hotellet vilket var både gott och trevligt. Skönt att sitta ner och eftersnacka lite.

Imorgon är det dags för Skövde: Staden som gud glömde, djävulen ratade och militären köpte. Det var i allafall vad vi sa som gjorde lumpen där. får se vad som hänt sen sist...

Oj jag höll på att glömma; Tacobuffé fick vi till middag. Outstanding!

Vi hörs imorgon mina kära lamm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar